Sunday, August 27, 2006

framtid = cykling (en skön ny värld där doping saknar bieffekter och vi är alla väldigt lyckliga)


Den bloggpost jag utlovat om tour de france får vänta, detta är brådskande. Som vi har vetat sedan Goncharova målade "Cyklisten" så är socialism och cykling ett vinnande koncept.




Nu vill jag i den andan utropa ett leve för Lenin, Engels, Marx och, ja, Merckx. Sug på den. Lenin, Engels, Marx, Merckx. Ja, jävlar.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jag vill bara poängtera Eddys stora bedrifter. Jag säger bara fem Tour de France, 5 giro d'Italia och en Vuelta a España.

Han blev även, som andra storheter, beskylld för att dopat sig. 1969 på Girot för att vara exakt. Han har aldrig erkänt det, eftersom att någon fifflade med hans prover. Han är förövrigt belgisk adel och när han skulle ta sin Tour de France #6 så var den en arg fransos som slog honom i njurarna. men han stannade inte för det. inte häller när han krockade med dansken ritter och bröt käken. Men han kom inte in som segrare i Paris. Well well.

12:41 PM  
Blogger Erik said...

Nej, som du antyder är det få förunnat att vinna touren. Detta är dock ett faktum som förtigs av media i Sverige. Hockey, vad är det? Bara språnget över till vårt södra och mer gemütliga grannland ger ett mer europeiskt intryck. Säga vad man vill om EG men inte har dom lyckats dunka in framtiden i Sverige. Här tycks man allt oftare förväxla cyklister med sådanadär extremsportare.

Over and out kamrat.

7:29 AM  

Post a Comment

<< Home